Вітаю Вас на своєму блозі. Буду радий Вам допомогти. Будь у русі, не зупиняйся, твори, пізнавай, подорожуй!Geography is too important to be left to geographers

суботу, 10 лютого 2024 р.

"Учитель року 2024" - Номінація "Географія"

    Шановні колеги, друзі, однодумці .Хочу щиро подякувати кожному з Вас за неймовірну підтримку та віру в мене під час участі у конкурсі "Учитель року- 2024" в номінації : "Географія". Ця перемога... в очах моєї дитини, дружини, мами... Це - великий поштовх до руху вперед, це - стимул до того, щоб стати  кращим, прогресувати, не зупинятися.... 

У кожного спортсмена під час тренувань є свій  тренер, так і в освіті у мене є наставник.  Спасибі директору нашого Ліцею - Білянець Олені Анатоліївні за мудрі поради, за час, який незворотньо було вкладено в мене🥰.Ваша підтримка була надзвичайно важливою для мене, і без неї цей успіх був би неможливим. 

Я працюю в тому закладі, який тримає марку переможців обласних конкурсів "Учителя року" та учасників Всеукраїнських конкурсів "Учителя року", у різноманітних номінаціях, тому така потужна база освітянських світлих мізків позитивно впливає на мій педагогічний потенціал.

А учні тут -  творчі, креативні, вони доповнюють мою освітянську історію.

 Обіймаю класного керівника Вінницького ліцею N 35, Мирославо Миколаївно, Ви і Ваші діти - це просто скарб.

Шановні, ще раз дякую кожному з Вас за  неймовірну підтримку та віру у мене. Цей успіх належить нам усім!


Детальніше тут :https://academia.vinnica.ua/index.php/uk/news/1990-zavershivsya-iii-etap-pershogo-turu-vseukrajinskogo-konkursu-uchitel-roku-2024-u-nominatsiji-geografiya

неділю, 28 січня 2024 р.

Що станеться з популяціями, якщо зміниться середовище? (Будівництво дамби)

Що станеться з популяціями, якщо зміниться середовище? (Будівництво дамби).У цьому моделюванні Ви дослідите, як адаптивні риси можуть стати неадаптивними, якщо змінюються умови середовища.
У цій симуляції ви дослідите, як адаптивні риси можуть стати неадаптивними, якщо умови середовища змінюються. Щоб спланувати та провести розслідування, враховуйте наступне: 
       Незалежна змінна: кількість води 
       Залежна змінна: кількість кроликів різного розміру 
    Запитання: як кількість води впливає на популяцію кролів різного розміру? 
     Щоб провести свій експеримент: 
     Використовуйте кнопку трави, щоб посадити. 
    Використовуйте кнопку кролика, щоб розмістити кроликів на полі.        
Натисніть кнопку відтворення та спостерігайте, що відбувається. Зупиніть симуляцію та побудуйте дамбу. Натисніть кнопку відтворення. Спостерігайте та записуйте зміни кількості трави та кроликів різного розміру з часом. Натисніть кнопку зупинки, щоб зупинити моделювання на початку кожного року для збору даних.

Джерело: https://learn.concord.org/

неділю, 21 січня 2024 р.

Модель забруднення повітря (інтерактивні заняття з географії)

    Чи можете ви розмістити електростанції так, щоб у всіх трьох містах одночасно була хороша якість повітря, коли вітер дме з будь-якого напрямку? Дослідіть, як гори та напрям вітру впливають на якість повітря. Користуйтеся джойстиком для напрямку вітру.

Демонстрація:


 
Джерело:https://learn.concord.org/

Популярні публікації

© Всі права захищені 2023
Офіційний блог вчителя географії - Пічкура Б.А.